Leveransklara kattungar, ungkatter & vuxna omplaceringar TILL SALU

 

Här lägger vi upp de kattungar som uppnått 4 månaders ålder eller äldre, som är till salu. Här kan du även hitta omplaceringar och våra vuxna avelskatter som är färdiga i avel eller unga katter som utvärderats färdigt och vi beslutat att inte behålla i vår avel. 

Ring gärna, eller skicka sms, om du är intresserad av någon av nedanstående katter, så får du snabbast svar!

Tel 0760067485

 

Läs också vår: KÖPINFO

 

 __________________________________

 

 

♥ UNA ♥

 

IDP*Jorgarden Classic Una

Blåmaskad bicolor - RAG a 03 - hona - född: 2022-04-25 

Foton 

TILL SALU

Pris: 5000 kr och säljs då med bibehållen avelsrätt, sk "halvfoder"

Una är redo att flytta efter överenskommelse, behöver dock först besöka veterinären för en ny veterinärbesiktning. Observera att hon endast säljs med bibehållen avelsrätt, dvs att vi får ta en kull på henne som föds och växer upp hemma hos köparen, med full stöttning från oss samt att vi står för allt ansvar och alla omkostnader med kullen. Senast när kattungarna är 14 veckor flyttar de hem till oss, och Una kastreras.

 

 

 

 __________________________________

 

 

♥ WENDY ♥

 

IDP*Jorgarden Colorful Wendy

Bruntabbymaskad bicolor - RAG n 03 21 - hona - född: 2022-05-03

Foton 

TILL SALU

Pris: 10000 kr till halvfoder

Wendy blir redo att flytta i augusti-24, efter att hon haft sin första kull hos oss, men går bra att tinga redan nu. Observera att hon endast säljs med bibehållen avelsrätt, dvs att vi får ta en kull på henne som föds och växer upp hemma hos köparen, med full stöttning från oss samt att vi står för allt ansvar och alla omkostnader med kullen. Senast när kattungarna är 14 veckor flyttar de hem till oss, och Wendy kastreras, alternativt överlåtes fertil om köparen har registrerat stamnamn och själv vill avla på henne. .

 

 

 __________________________________

 

 

Vad innebär de olika statusarna?

TILL SALU  = Katten finns tillgänglig för köp, det går bra att boka eller tinga katten.

BOKAD  = Någon har bokat katten och vi avvaktar ett par dagar tills intressenten hunnit komma på besök. Vi skriver ut datum till hur länge katten är bokad, den kan därefter komma att bli till salu igen om vi eller köparen väljer att inte gå vidare med tingning.

TINGAD  = Handpenning är betald och katten är därmed tingad av sin blivande ägare i väntan på veterinärbesiktning och ev kastrering inför leverans. Den är ej till salu mer.

SÅLD = Katten är såld, vi har bara inte hunnit uppdatera sidan.